Šport > Nogomet
2347 ogledov

Mourinho že odslovil Zlatana

jose mourinho Epa
Portugalski strateg Manchester Uniteda ne računa več na švedskega zvezdnika.

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho je dejal, da ima zvezdnik ekipe Zlatan Ibrahimović proste roke pri izbiri naslednjega delodajalca. Šestintridesetletnemu napadalcu pogodba poteče konec sezone, precej pa je namigov, da bo poslej novi član ekipe lige MLS Los Angeles Galaxy.

jose mourinho Premier League Šport Mourinho razpredal o čudoviti zmagi nasprotnika

Ibrahimović za rdeče vrage ni igral vse od 26. decembra, saj ni bil v pravi formi, potem ko si je aprila poškodoval kolensko vez. Še vedno upa, da se bo ekipi lahko na igrišču pridružil na povratni tekmi lige prvakov proti Sevilli prihodnji teden.

"Mislim, da je to zadnja sezona za Zlatana pri Manchester Unitedu, po sezoni pa se bo sam odločil, ali bo še igral ali zaključil kariero. Mislim, da je bila ta fantastična in da ima pravico, da si v prihodnje izbere, kaj bo počel. Grozna poškodba je prekinila njegovo, kar bi morala biti, vrhunsko sezono pri ManU. Letošnja sezona je zanj res težka, ni poškodovan, a hkrati tudi ne povsem pripravljen. Če menim, da nam bo lahko v prihodnjih tednih pomagal? Ne. Je pa pravi šampion in tudi sam ne bo silil na igrišče, če ne bo povsem nared. Trdo trenira in upam, da bo v prihodnje na tisti ravni, kjer si sam želi biti," je otoškim medijem danes dejal Mourinho.

Pep Guardiola Jose Mourinho Polemika Šport Guardiola o veselju, Mourinho o vzgoji
Komentarjev 1
  • Avatar care
    care 17:57 02.marec 2018.

    Toliko o medicinsken čudežu :)))

Sorodne novice