Šport > Nogomet
3053 ogledov

Spor pred slačilnico, v Mourinha letelo mleko

Jose Mourinho Epa
Strateg Manchester Uniteda ni dobro prenesel poraza proti mestnim tekmecem.

Manchester United je izgubil proti mestnemu tekmecu Manchester Cityju z 1:2. City je tako v prvenstvu zasledovalcem pobegnil na 11 točk prednosti. 

Zmago so igralci Cityja glasno proslavili na hodniku pred slačilnicami. In prav glasno proslavljanje je dvignilo pritisk trenerju Uniteda Joseju Mourinhu. Mourinho se je pritoževal, da City preveč slavi svojo zmago. 

Manchester City Rekordi Šport Skoraj ves svet videl poraz rdečih vragov

Nogometaši Cityja so se seveda odzvali. Najbolj glasen je bil vratar Ederson, ki si je z Mourinhom v portugalščini zapletel v spor. Vse skupaj naj ne bi trajalo dolgo. Kljub temu je v nekem trenutku proti Mourinhu poletel tetrapak mleka, ki pa ga je zgrešil in zadel enega od članov Unitedovega trenerskega štaba. Po prepiru je Mourinho stopil še do sodnikov, poroča BBC, ki pa ne razkriva, kaj je sodnikom imel za povedati portugalski strateg.

Mourinho se je že na tiskovni konferenci v petek pritoževal nad nasprotno ekipo. "Malce vetra in že padejo," je dejal na tiskovni konferenci pred tekmo. Po tekmi je ocenil, da je imel City srečo, poleg tega pa so bili po njegovem mnenju sodniki več kot očitno na njihovi strani. "Mislim, da so zelo dobra ekipa, da imajo veliko sreče in da so bile vse odločitve sprejete njim v prid," je dejal Mourinho po tekmi, prepričan, da bo v torek, ko so na sporedu nove tekme, drugače. 

pep guardiola nathan redmond Brez zavor Šport Guardiola grabil, odrival in vpil na igralca nasprotne ekipe
Komentarjev 1
  • Ledena 14:59 11.december 2017.

    Mourinho je meni en izmed najlepsih moskih ever.

Sorodne novice