Šport > Nogomet
550 ogledov

Ko trener po tekmi lige prvakov vstopi kot Zorro

Paulo Fonseca
Po dvoboju lige prvakov je prišlo do nenavadne novinarske konference.

Portugalski trener Paulo Fonseca je na začetku meseca svojim igralcem obljubil, da se bo našemil v svojega otroškega junaka, če se bo Šahtar uspel prebiti v izločilne boje lige prvakov. Ukrajinci so v zadnjem kolu skupinskega dela premagali Manchester City z 2:1, Portugalec pa je izpolnil obljubljeno in na novinarsko konferenco prišel kot Zorro.

"To je najbolj vesela novinarska konferenca v moji karieri. Presrečen sem. Upam, da na nas niso ponosni le navijači Šahtarja, ampak prav vsi Ukrajinci," je po dvoboju izjavil Fonseca in dodal: "Seveda sem zadovoljen, saj smo osvojili 12 točk v skupini z Manchester Cityjem, Napolijem in Feyenoordom."

pep guardiola nathan redmond Brez zavor Šport Guardiola grabil, odrival in vpil na igralca nasprotne ekipe

Fonseca, ki so ga v zadnjem času sicer povezovali tudi s selitvijo v angleški nogomet, veljal je za kandidata za prevzem trenerske funkcije pri Evertonu, je s vojo četo sicer prizadejal prvi poraz Manchester Cityju v tej sezoni. Pod vodstvom Pepa Guardiole je prepričljivo vodilno moštvo Premier League nanizalo 29 tekem brez poraza. Ta konec tedna meščane sicer čaka zahteven mestni obračun z Manchester Unitedom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.