Ibrahimović razkril svojega edinega nogometnega vzornika

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Švedski nogometaš in napadalec Los Angeles Galaxy-ja, Zlatan Ibrahimović, je v enem izmed ameriških intervjujev postavil prav določenega igralca nad vse ostale nogometaše.
Oglej si celoten članek

"Brazilec Ronaldo je bil najboljši, kar sem jih kdaj gledal. On je najbolj kompleten igralec na svetu. Vsakič, ko je imel žogo v nogah, se je nekaj zgodilo. To je bil pravi nogomet in on je bil igralec, po katerem so se vsi zgledovali, ker je bil pravi vzor," je v razgovoru za spletno stran MLS-a spregovoril Zlatan Ibrahimović.

Slednji je tudi v svoji avtobiografiji "Jaz sem Zlatan Ibrahimović" Brazilca Ronalda posebej ločil od portugalskega Ronalda, katerega v knjigi kliče Cristiano, saj po njegovem obstaja le en pravi Ronaldo.

Foto: Epa Ronaldo Zlatan je med drugim v pogovoru pojasnil tudi, da mu je najljubši film Gladiator ter da sta njegova najljubša filmska igralca Chuck Norris in Bruce Lee. Če ne bi bil nogometaš, pa bi se ukvarjal s pravom in bi bil advokat, saj je po njegovem mnenju dovolj pameten za to.

Brez zadržkov Zlatan Ibrahimović: "Cristiano, ne se*ji!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.