Šport > Nogomet
3241 ogledov

Ibrahimović razkril svojega edinega nogometnega vzornika

zlatan ibrahimović Reševalni pas/Twitter
Švedski nogometaš in napadalec Los Angeles Galaxy-ja, Zlatan Ibrahimović, je v enem izmed ameriških intervjujev postavil prav določenega igralca nad vse ostale nogometaše.

"Brazilec Ronaldo je bil najboljši, kar sem jih kdaj gledal. On je najbolj kompleten igralec na svetu. Vsakič, ko je imel žogo v nogah, se je nekaj zgodilo. To je bil pravi nogomet in on je bil igralec, po katerem so se vsi zgledovali, ker je bil pravi vzor," je v razgovoru za spletno stran MLS-a spregovoril Zlatan Ibrahimović.

Slednji je tudi v svoji avtobiografiji "Jaz sem Zlatan Ibrahimović" Brazilca Ronalda posebej ločil od portugalskega Ronalda, katerega v knjigi kliče Cristiano, saj po njegovem obstaja le en pravi Ronaldo.

Ronaldo | Avtor: Epa Epa
Zlatan je med drugim v pogovoru pojasnil tudi, da mu je najljubši film Gladiator ter da sta njegova najljubša filmska igralca Chuck Norris in Bruce Lee. Če ne bi bil nogometaš, pa bi se ukvarjal s pravom in bi bil advokat, saj je po njegovem mnenju dovolj pameten za to.

Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimović Brez zadržkov Šport Zlatan Ibrahimović: "Cristiano, ne se*ji!"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.