Šport > Nogomet
1754 ogledov

Rešenim tajskim dečkom so se uresničile sanje

tajski dečki Epa
Tajskim dečkom, ki so bili več kot dva tedna ujeti v poplavljeni jami, so se uresničile sanje. Mladi nogometaši so spoznali in trenirali s svojim idolom, Zlatanom Ibrahimovićem.

Skupina mladih tajskih nogometašev, ki je bila kar 18 dni ujeta v poplavljeni jami, je gostovala v priljubljeni pogovorni oddaji "The Ellen Show". Dvanajsterica dečkov in njihov petindvajsetletni trener so tako opravili prvi skupinski intervju, tekom katerega so govorili o peklu, ki so ga dali skozi tekom tednov, ko so bili ujeti v jami.

Po koncu intervjuja jih je voditeljica Ellen DeGeneres vprašala, kdo je njihov njaljubši igralec. Mladi nogometaši so enoglasno odgovorili: "Zlatan Ibrahimović!"

V naslednjem trenutku pa je na veliko navdušenje tajskih dečkov iz zaodrja stopil prav švedski zvezdnik in jim polepšal večer. Toda to še ni bilo vse...

Mladi tajski nogometaši so v petek celo trenirali z ameriškim nogometnim moštvom Los Angeles Galaxy ter svojim najljubšim superzvezdnikom.

Dečkom, ki so bili ta mesec gosti tudi mladinskih olimpijskih iger v Buenos Airesu, so naprej razkazali stadion Galaxyja StubHub Center, potem pa so skupaj z nogometaši moštva trenirali na pomožnem igrišču.

"Mislil sem, da sem pogumen, ampak ti otroci, to moštvo je pogumnejše kot jaz. To je najverjetneje najboljša ekipa na svetu," je ob tej priložnosti povedal Šved.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice