Šport > Nogomet
2730 ogledov

"Messi in jaz? Ni razlike!"

zlatan ibrahimović Epa
Švedski napadalec je zablestel z novo izjavo.

Švedski napadalec Zlatan Ibrahimović tudi na drugi strani Atlantika blesti s svojimi izjavami. Ko je bil še v Evropi, so se v zgodovino zapisale njegove izjave, da ni kralj, ampak bog, da bo ostal član pariškega PSG, če bodo namesto Eiffelovega stolpa postavili njegov kip in še kaj bi lahko našteli, že ob prihodu v Los Angeles pa je navijačem v mestu angelov z oglasom v časopisih sporočil: "Zlatan je prišel ... ni za kaj!"

Že na prvi tekmi v Los Angelesu je zablestel, dosegel neverjeten zadetek z razdalje 40 metrov, do zdaj pa se je na šestih tekmah trikrat vpisal med strelce. A ameriški mediji so nad njegovim prihodom navdušeni tudi zaradi reči, ki jih Šved počne zunaj zelenic. Tako je v enem izmed zadnjih intervjujev moral odgovoriti tudi na vprašanje, kakšna je razlika med njim in Lionelom Messijem

"Pravzaprav ni razlike. Oba bova finale lige prvakov gledala preko televizijskega ekrana," je odvrnil Ibrahimović. Ta se sicer z argentinskim zvezdnikom ni dobro ujel za časa enoletnega igranja za Barcelono.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice