Šport > Nogomet
5930 ogledov

Ibrahimović ne more iz svoje kože

zlatan ibrahimović
Zlatan Ibrahimović nadaljuje z arogantno retoriko.

Nihče mi ne more preprečiti nastopa na svetovnem prvenstvu, je bistvo sporočila, ki ga je v intervjuju za Eurosport krovni nogometni zvezi poslal zvezdnik Los Angeles Galaxy Zlatan Ibrahimović.

zlatan ibrahimović Kršil pravila Šport Si je Ibrahimović zaprl vrata na SP 2018?

Nekdanji švedski reprezentant, ki je na 116 tekmah zabil 62 golov, se namreč že nekaj časa javno poigrava z idejo o vrnitvi na mednarodne zelenice. Nastop na mundialu v Rusiji (2018) bi mu lahko preprečila Mednarodna nogometna zveza (Fifa), saj je Ibrahimović nedavno postal ambasador in solastnik stavne hiše Bethard. Ker se profesionalni igralci v tovrstnih aktivnostih ne smejo udejstvovati, bi mu lahko Fifa prižgala rdečo luč.

Zlatan Ibrahimović, Anže Kopitar NHL Šport Kopitar že v družbi Zlatana

A Ibrahimović se na to požvižga. "Fifa me ne more ustaviti. Če bom želel v Rusijo, bom šel v Rusijo. Enako velja za državno reprezentanco. Če bom želel igrati, bom igral. To ni vprašanje za Fifo, ampak zame in kaj si želim jaz," je bil jasen Šved.

"Vrata so mi odprta. Če bom zmožen početi to, kar želim, potem se bomo o tem pogovorili. Trenutno nisem v tem položaju. Vesel sem, da lahko igram nogomet. Želim igrati, potem pa bomo videli, če bom igral tudi na svetovnem prvenstvu," je dodal 36-letni napadalec.
 

Komentarjev 4
  • oltajmer 20:59 08.april 2018.

    Ibra je bog slovaki

  • miha12 19:08 08.april 2018.

    Kaksen Šved,po ksihtu in karakterju se mu vidi da je primitivni BOSANAC,kaksno svetovno prvenstvo,za v šiptarijo koze pasti je rojen,ogabnez prvorazredni

  • Dusan Kokalj 18:42 08.april 2018.

    Ta dokazuje da se je človek razvil iz opice a on je žal ostal na začetni stopnji.