Šport > Nogomet
6845 ogledov

Zlatan: Naj to poizkusi s 40 metrov

cristiano ronaldo Epa
Zadetek Cristiana Ronalda še vedno odmeva.

Cristiano Ronaldo je zabil izjemen zadetek ob zmagi Reala nad Juventusom. Njegove škarjice so navdušile večino ljubiteljev nogometa, nekaj pa je tudi takšnih, ki jih poteza ni pretirano navdušila.

zlatan ibrahimović Zlatan Šport Neverjeten debi za Ibrahimovića

Med zadnjimi je tudi novi član ekipe LA Galaxy Zlatan Ibrahimović: "Lep gol, ampak naj to poizkusi s 40 metrov."

Enega od svojih zadetkov je za boljšega označil tudi trener Reala Zinedine Zidane, ki pa prav tako ni skrival navdušenja ob potezi svojega varovanca.

"Sem trener Reala, a hkrati imam še vedno rad nogomet, povsem normalno je, če tako reagiraš po takšnem zadetku. Pred takšnim igralcem je le treba sneti klobuk. Leo Messi in Cristiano Ronaldo sta tako dobra kot nekoč Pele in Diego Maradona," je dejal sloviti Francoz.

Zidane je nato moral primerjati Portugalčev zadetek s tistim, ki ga je sam dosegel v finalu proti Bayerju iz Leverkusna leta 2002. "Lahko primerjate ta zadetka. Moj je sicer lepši, ta pa je bolj svež. Lahko rečemo, da gre za enega izmed najlepših golov v zgodovini nogometa. Sicer ni tako lep kot moj, ampak ..." je v smehu dejal Zidane. 

"Le malo nas je takšnih, ki smo sposobni narediti nekaj takšnega," pa je za smeh na twitterju poskrbel angleški napadalec Peter Crouch. Ta v svoji karieri ni ravno slovel po elegantnosti, kljub temu pa je zabil 'tisti' gol proti Galatasarayju. Pa Stoke Cityju in Boltonu. Pravzaprav... Crouch ni daleč od resnice. 

Komentarjev 1
  • titty 13:47 04.april 2018.

    Zlatan ko Zlatan...ne more iz svoje kože. Nadutež!