Šport > Nogomet
4572 ogledov

Messi z grobo potezo maščeval prijatelja

lionel messi
1/2
Epa
Argentinec se je oddolžil Sergiu Ramosa.

V zaključku prvega polčasa ligaškega El Clásica so se razvnele strasti med nogometaši Real Madrida in Barcelone. Največ dela je imel glavni sodnik Alejandro Hernández, ki je v sklepnem dejanju prvega dela pokazal kar štiri kartone.

Porumeneli so Luis Suárez, Sergio Ramos in Lionel Messi, zaradi neposrednega rdečega kartona pa je moral igrišče zapustiti Sergi Roberto.

Za uvod v kaotično dogajanje je poskrbel Ramos s prekrškom nad Sáurezom, nakar sta si nogometaša izmenjala nekaj krepkih besed. Incident je podžgal argentinskega napadalca, ki se je odločil maščevati svojega dobrega prijatelja in Ramosa z grobim prekrškom pokosil po tleh.

Roberto je bil izključen, ker je udaril Marcela.

Ramos je po tekmi Messija obtožil, da je med premorom po nepotrebnem silil v glavnega sodnika in tako poskušal vplivati na njegove odločitve v nadaljevanju dvoboja.

"Messi je v tunelu vršil pritisk na sodnika. Ne vem, če so bile kamere prisotne, prav tako ne vem, ali je to vplivalo na njegove odločitve v drugem polčasu. V nogometu je prav, da takšne stvari ostanejo na zelenici," je poudaril branilec madridskega kluba.

cristiano ronaldo gerard pique Panika pri Realu Šport Ronaldo pokril usta, a prepozno: znano, česa je obtožil Piquéja

Tekma se je končala z neodločenim izidom (2:2), čeprav je Barça drugi polčas odigrala z igralcem manj. Za domače sta zadela Suárez in Messi, pri gostih pa Cristiano Ronaldo in Gareth Bale.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice