Šport > Nogomet
1746 ogledov

No Ibrahimović, no party!

Ibrahimović
Legendarni Šved je na gostovanju svojega Los Angelesa v San Joseu dosegel dva spektakularna gola.

Letošnji Mundial je zagotovo siromašnejši brez izjemnega švedskega napadalca, ki je nedavno izjavil mnenje o svojem izostanku s Svetovnega prvenstva: "No Ibrahimović, no party!"  Zato pa lahko v njegovih potezah uživajo navijači ameriške nogometne lige MLS.

Njegova ekipa Los Angeles Gakaxi je v noči iz sobote na nedeljo gostovala v San Joseu, kjer je Zlatan Ibrahimović šokiral navijače že v 57. sekundi tekme z neverjetnim volejem za vodstvo 1:0. S tem je zgolj najavil goliado, ki bo sledila.

Izjemni Šved je bil odlično razpoložen, svojo predstavo pa je kronal s še enim izjemnim zadetkom, ki ga je dosegel z oddaljenosti skoraj tridesetih metrov ter povedel Los Angeles v vodstvo s 3:1, kar pa ni bilo dovolj za končno zmago, saj je San Joseu uspelo izenačiti na 3:3.

Ibrahimović, ki je pred kratkim okrepil ekipo iz Los Angelesa, je že postal prvi strelec moštva z devetimi doseženimi goli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice