Šport > Nogomet
2148 ogledov

Ibrahimović navrgel največji namig doslej

zlatan ibrahimović Epa
Vse kaže na to, da bo Zlatan Ibrahimović prekinil reprezentančni pokoj.

Švedski napadalec Zlatan Ibrahimović vse glasneje namiguje, da se bo vrnil iz reprezentančnega pokoja in zaigral na prihajajočem svetovnem prvenstvu v Rusiji.

Za zadnjega v seriji incidev je poskrbel na Twitterju, kjer je zapisal: "Možnosti, da bi zaigral na svetovnem prvenstvu, so zelo velike."

Šved je v svojem zapisu uporabil besedo 'skyhöga', kar bi v prevodu pomenilo tudi 'ogromne' ali 'naraščajoče'.

Ibrahimović je reprezentančo upokojitev napovedal po izpadu v skupinskem delu na evropskem prvenstvu 2016. Kvalifikacij za SP 2018 se ni udeležil, a je kljub temu prepričan, da so mu vrata v reprezentanco odprta.

Pri tem se ne ozira niti na morebitno prepoved Mednarodne nogometne zveze (Fifa), ki bi mu nastop lahko preprečila zaradi udejstvovanja v športni loteriji.

zlatan ibrahimović Arogantnež Šport Ibrahimović ne more iz svoje kože

Napadalec LA Galaxy je nedavno namignil, da se bo v reprezentanvo vrnil, če mu bodo to dopuščale fizične zmogljivosti. V dresu ameriške ekipe je doslej odigral tri tekme in dosegel prav toliko zadetkov.

zlatan ibrahimović Kršil pravila Šport Si je Ibrahimović zaprl vrata na SP 2018?
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice