Šport > Nogomet
9835 ogledov

Zlatan pokazal temno plat in oklofutal tekmeca

Zlatan Ibrahimović
Ameriški ljubitelji nogometa so se srečali tudi z drugačnim Zlatanom Ibrahimovićem.

Zlatan Ibrahimović je po selitvi iz Manchester Uniteda k MLS ekipi LA Galaxy hitro povzročil evforijo, že na debiju je namreč zablestel z dvema zadetkoma. Prvi, ki ga je dosegel z volejem z razdalje 40 metrov, je bil resnično spektakularen, drugi z glavo pa je njegovemu moštvu v zadnjih minutah tekme prinesel zmago.

zlatan ibrahimović Zlatan Šport Neverjeten debi za Ibrahimovića

A naslednji tedni so bili za Šveda manj uspešni, na naslednjih sedmih tekmah je zbral le še en gol in eno asistenco, v ponedeljek pa se je Američanom predstavil še v nekoliko drugačni luči. Na tekmi z Montrealom je namreč že v prvem polčasu moral predčasno oditi v garderobo po prejetem rdečem kartonu. Ibrahimović se je zapletel v dvoboj z branilcem Michaelom Petrassom. Kanadčan je švedskega zvezdnika pohodil, za svojo potezo pa so je takoj prislužil klofuto. Oba igralca sta obležala na zelenici, eden se je prijel za glavo, drugi za nogo.

zlatan ibrahimović Zlatan Šport "Messi in jaz? Ni razlike!"

Sodniki obračunavanja sprva niso opazili, a je sledil video ogled incidenta. Petrasso si je po njem prislužil rumeni karton, Ibrahimović pa rdečega.

La Galaxy je zmagal z 1:0.

Komentarjev 12
  • giorgio 18:27 23.maj 2018.

    "Zlatan" je pokazal svojo temno plat že pred časom, ko ni našel dovolj prostora v svojem srcu, da bi srečal na smrt bolanega dečka iz Bosne, ki je prišel na pot z mamo, da ga sreča. Tri palce dol za ...prikaži več "Zlatana", ki je zlat samo po imenu in morda v nogah!

  • matermila 16:02 22.maj 2018.

    Čefur ostane čefur.Ide Mujo iz sela,selo iz Muje nikad.

  • 03a22797237ce84cc413aa3240ab4331bd637aab 16:01 22.maj 2018.

    Ne bo se on iz Šveda norca delu!