Šport > Nogomet
2278 ogledov

To je najbolj nora in zabavna stvar, ki jo je naredil Ibra

zlatan ibrahimović Epa
Zlatan Ibrahimović v najbolj nori izvedbi.

Zlatan Ibrahimović je spektakularno odprl svojo kariero na drugi strani luže, na prvi tekmi je v le nekaj minutah dosegel izjemen zadetek z razdalje 40 metrov, nato pa odločil tudi zmagovalca dvoboja, a kasneje njegove predstave v dresu LA Galaxy niso bile več na tej ravni. Pred kratkim je dobil celo rdeči karton zaradi namernega udarca, ki ga je podelil tekmecu.

Zlatan Ibrahimović Ibra Šport Zlatan pokazal temno plat in oklofutal tekmeca

Kljub temu nekdanji švedski reprezentant ostaja magnet za medije. Ibrahimović je Američanom zanimiv tudi zaradi svojih anekdot iz mladosti, ko je med drugim kradel kolese, da se je vozil na treninge in počel še marsikaj milo rečeno spornega. "Še vedno sem spreten pri kraji koles," se je v intervjuju za ESPN pohvalil nogometni zvezdnik, ki je nato pred kamero obnovil še svoj najbolj zabaven in nor 'podvig'.

"Bil sem star okoli 18, 19 let. V moji soseski si si najprej želel 'cool' avtomobil. S svojim zadnjim denarjem, nekaj sem si ga celo izposodil, sem si nabavil Porsche Turbo. Vozil sem se naokoli, rad pa sem se vozil hitro, saj imam rad adrenalinske reči. In začela me je zasledovati policija. Mislite, da sem ustavil? Seveda nisem, Vozil, sem in vozil, nato pa sem našel tunel pod avtocesto. Skril sem se, oni pa so se odpeljali mimo. To je trenutek, ki mi je všeč. Ne pravim, da je to dobro, da je to pozitivno početje, a takrat sem bil poln adrenalina. Za mojo sosesko je bilo to nekaj normalnega, čeprav to ni normalno, tiste trenutke pa pogrešam. Rad živim na meji, nerad se ustavim za rdečega možička na semaforju," je dejal zdaj 36-letni zvezdnik.

"Lahko spraviš človeka iz geta, a ne geta iz človeka," je svojo priljubljeno misel znova ponovil Ibrahimović, ki se rad zabava tudi v Los Angelesu. "Zaenkrat še nisem imel težave pri obisku nočnih klubov. Če me ne bi spoznali in me ne bi spustili v lokal, bi ga naslednji dan kupil in naredil iz njega parkirišče," je še dejal Šved.

Komentarjev 1
  • maresem 07:09 07.junij 2018.

    Ravno pravšnji za strašilo v koruzi.