Šport > Nogomet
8094 ogledov

Ibrahimović odklonil nastop: "To je sramota!"

zlatan ibrahimović Epa
Zlatan dela le to, kar Zlatan hoče.

Kontroverzni Zlatan Ibrahimović je v soboto izpustil ligaško tekmo na gostovanju pri Seattle Sounders, na kateri je njegova ekipa Los Angeles Galaxy doživela visok poraz (5:0). Švedski napadalec se je kar sam izključil iz kadra za tekmo, saj v Seattlu igrajo na umetni travi, kar je po besedah 36-letnega veterana povsem nesprejemljivo.

"Na takšnem terenu ne moreš igrati, ampak ves čas paziš na to, da se ne poškoduješ. Nogometa ne bi smeli igrati na umetni travi. To je sramota," je povedal prvi zvezdnik moštva iz mesta angelov. Ibrahimović je doslej izpustil vse tekme ameriške MSL na umetni travi. Edina izjema je bila tekma v Portlandu, kjer je v igro vstopil kot zamenjava. "V Portlandu sem deset minut igratl na umetni travi, to je bila najslabša izkušnja," je zatrdil.

Ibrahimović | Avtor: Profimedia Profimedia

Ibrahimović je lani utrpel hudo poškodbko kolena na tekmi lige evropa med Manchester Unitedom in Andrelechtom. Zaradi resnostni poškodbe se je v medijih ugibalo o koncu kariere, a se je Ibrahimović pobral in po selitvi v ZDA začel pisati novo uspešno zgodbo. Njegova debitantska sezone v Los Angelesu poteka kot po maslu, saj je na zadnjih 11 tekmah v ligi MSL prispeval kar 12 zadetkov.

"Tri mesece po poškodbi sem ljudem dokazal, da sem še vedno živ. To mu je uspelo v dveh minutah. Počutim se dobro, sveže, zadovoljen sem tukaj. Všeč so mi soigralci, klub, prebivalci mesta. Rad bi pomagal ekipi. Soigralcem želim pomagati do zmage. Uživajte, dokler sem tukaj. Po poškodbi so mi dejali, da ne bom več mogel igrati, zato bi rad igral, dokler bo to mogoče. Rad imam, kar počnem. Ko mi telo ne bo več služilo, bom prenehal, vendar nisem še tam," je ameriškim novinarjem povedal slavni nogometaš.

Komentarjev 2
  • maresem 08:51 24.avgust 2018.

    ... še en drekast ćefur, ki je delil minuse....

  • perhan63 20:49 23.avgust 2018.

    smrade je vedu kam gre...

Sorodne novice