Slovenija
11193 ogledov

Reklama z Zlatanom Ibrahimovićem posneta v Sloveniji

Zlatan Ibrahimović v reklami za Viso, ki naj bi bila delno posneta v Sloveniji facebook
Visa je reklamo z Zlatanom Ibrahimovićem snemala v Sloveniji.

Visa je reklamo, v kateri nastopa Zlatan Ibrahimović, delno posnela v Sloveniji, nas je opozoril bralec. V oglasu Zlatan z Visa kartico opravi hiter nakup potrebščin za ogled tekme na svetovnem prvenstvu. Čeprav se je Švedska na prvenstvo uvrstila, pa Ibrahimovića selektor ni uvrstil v reprezentanco.

On match day every second counts, so I use Visa. I pay fast, I pay easy, I miss nothing. It’s easy when you’re Zlatan. #PayLikeZlatan #WorldCup #VisaAmbassador

Objavil/a Zlatan Ibrahimović dne Ponedeljek, 02. julij 2018

Na začetku oglasa je prizor avtobusa, iz katerega izstopijo ljudje. Poznavalec nas je opozoril, da gre zelo verjetno za trgovino Tuša v Zgornjih Stranjah pri Kamniku, kar nakazuje tudi fotografija Googlove storitve Street View.

Zasneženi hribi v ozadju se pojavijo še enkrat, ko šofer avtobusa potrobi potnikom. Posnetek  ima že skoraj štiristo tisoč ogledov. 

Na Viso smo poslali vprašanja, ali drži, da so del reklame posneli v Sloveniji in kje je bil posnet del, kjer nastopa Ibrahimović, saj ga v Zgornjih Stranjah menda niso opazili. Odgovore objavimo, takoj ko jih prejmemo.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 9
  • kapibara1 07:48 05.julij 2018.

    Pa res :-( - PRASCI

  • Pepe007 07:34 05.julij 2018.

    Kdor je reklamo videl, opazi, da so umaknili cerkev na hribu. Mora biti muslimanom všečno ...