Ibrahimović z objavo šokiral Švede

Foto: Epa zlatan ibrahimović
Brezkompromisni Zlatan Ibrahimović je spet prvizdignil obrvi v domovini.
Oglej si celoten članek

Švedski napadalec Zlatan Ibrahimović je tokrat Švede šokiral z objavo fotografije, na kateri pozira ob švedski kraljici Silvii.

Gre za fotomontažo fotografije kraljevega para, pri čemer je Ibrahimović stopil v čevlje kralja Karla Gustava XVI in se tako "oklical" za švedskega monarha.

Za piko na i je ime države iz Švedske prekrstil v Zvedsko (ang: Sweden - Zweden), pri čemer je črko S nadomestil s prvo črko svojega imena.

Slavni nogometaš, čigar prihodnost je za zdaj pod vprašajem, saj se v medijih pojavljajo nasprotujoče si informacije o tem, kje naj bi nadaljeval kariero, se je v preteklosti že oklical za boga, zdaj pa si je nadel še naziv kralja.

Nekaterim se je njegova domislilca zdela zabavna, spet drugi so mnenja, da je s tem izkazal pomanjkanje spoštovanja do kraljeve družine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 17:25 11. December 2018.

    Ibra, ti si zakon. Tako se dela samopromocija. Sigurno ti je svetovalec Damjan Murko.

  • 14:22 11. December 2018.

    Mislim, da je Ibro pravzaprav zelo brihten ali pa ima dobrega svetovalca. Ve, da je za oglaševalce odločilna prepoznavnost. S …

  • 13:20 11. December 2018.

    pri vsem denarju, ki ga ima bi si lahko že zdavnaj vsaj malo pameti kupil. nogometaš, saj kaj dosti ni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.