Ibrahimović zamenjal klub in celino

Foto: Profimedia
Švedski zvezdnik se seli v ligo MLS.
Oglej si celoten članek

V medijih v Angliji in ZDA so se celoten dan kopičile informacije o prestopu švedskega nogometnega zvezdnika Zlatana Ibrahimovića k ekipi MLS Los Angeles Galaxy. 

Ameriška televizija ESPN je danes poročala, da je trener Manchester Uniteda José Mourinho že privolil v selitev Ibrahimovića v Kalifornijo. Šved od poletja 2016 igra za United, a je lani izpustil velik del sezone zaradi poškodbe kolenskih vezi.

Hladen tuš Ibrahimović se je širokoustil, selektor mu je zaprl usta

Los Angeles Galaxy pa se že več mesecev zanimajo za 36-letnega Šveda, nekateri ameriški novinarji pa so na Twitterju objavili, da je Ibrahimović tudi že uradno podpisal pogodbo. Kot poroča SI.com, je Ibrahimović sklenil sodelovanje do konca sezone 2019, letno pa bo zaslužil 1,5 milijona dolarjev. Uradno ga bodo po poročanju medijev predstavili v petek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:56 23. Marec 2018.

    hvala bogu da je spoku

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.