Ibrahimovićeva plača: 15 milijonov na leto

Foto: Žurnal24 Italija še vedno časti Zlatana Ibrahimovića za igre v Interju. (Foto: Reuters)
Pri madridskem Realu niso izgubljali časa, ko so slišali, da želi švedski napadalec Zlatan Ibrahimović po sezoni zapustiti Inter. Omenja se ponudba, ki jo bo Ibrakadabra težko zavrnil.
Oglej si celoten članek

Ibrahimović naj bi tako na sezono zaslužil 15 milijonov evrov. Kot poroča časnik Tuttosport, bo beli balet imel na voljo sto milijonov evrov, za kolikor je naprodaj nepogrešljivi član Interjeve prve enajsterice. Izpolnjen mora biti le en pogoj, in to je, da se Florentino Perez na volitvah 14. junija vrne na predsedniški stolček.

V tem primeru bi poslovnež spet prevzel vajeti kluba in na vsak način vztrajal pri nakupu švedskega reprezentanta. Plačo naj bi mu povečal za šest milijonov evrov na sezono. V Interju odlični napadalec zasluži devet milijonov letno. A to ne bi bila Realova edina okrepitev pred naslednjo sezono. Po neuradnih informacijah naj bi Perez za nove obraze na Santiago Bernabeuu namenil tristo milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.