Šport > Nogomet
19 ogledov

Ibrahimovićeva plača: 15 milijonov na leto

Italija še vedno časti Zlatana Ibrahimovića za igre v Interju. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Pri madridskem Realu niso izgubljali časa, ko so slišali, da želi švedski napadalec Zlatan Ibrahimović po sezoni zapustiti Inter. Omenja se ponudba, ki jo bo Ibrakadabra težko zavrnil.

Ibrahimović naj bi tako na sezono zaslužil 15 milijonov evrov. Kot poroča časnik Tuttosport, bo beli balet imel na voljo sto milijonov evrov, za kolikor je naprodaj nepogrešljivi član Interjeve prve enajsterice. Izpolnjen mora biti le en pogoj, in to je, da se Florentino Perez na volitvah 14. junija vrne na predsedniški stolček.

V tem primeru bi poslovnež spet prevzel vajeti kluba in na vsak način vztrajal pri nakupu švedskega reprezentanta. Plačo naj bi mu povečal za šest milijonov evrov na sezono. V Interju odlični napadalec zasluži devet milijonov letno. A to ne bi bila Realova edina okrepitev pred naslednjo sezono. Po neuradnih informacijah naj bi Perez za nove obraze na Santiago Bernabeuu namenil tristo milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.