Idealno leto za globus Mazejeve

Foto: www.alesfevzer.com
Foto: www.alesfevzer.com
Kako uspešna bo sezona Tine Maze, ki ob 18.15 starta prvo vožnjo veleslaloma v Aspnu, je napovedal prvi mož njenega kluba navijačev Branko Lepičnik.
Oglej si celoten članek

“Pravzaprav so za osvojitev velikega kristalnega globusa letos še največje možnosti, saj ni ne olimpijskih iger ne svetovnega prvenstva. Upamo, da je imela Tina v Söldnu le slab dan,” je z optimizmom prežeto razmišljanje Branka Lepičnika, šefa navijaškega kluba Tine Maze.

Črnjanka si zmage v skupnem seštevku svetovnega pokala goreče želi, glavni oviri na poti do njenih sanj pa bosta znova (vsaj) Lindsey Vonn in Maria Riesch, ki v alpskem smučanju delujeta nekako tako kot Lionel Messi in Cristiano Ronaldo v nogometu. Tabor Mazejeve smo poskušali pred veleslalomsko (18.15) in jutrišnjo slalomsko tekmo v Aspen večkrat priklicati, a brez uspeha. Je pa Tino za njen odnos pohvalil Lepičnik: “Po tekmi pride k nam, se fotografira, pošali. Če se le da, nam priskrbi tudi vstopnice.” O stalnih konfliktih med Mazejevo in Smučarsko zvezo Slovenije pa je dejal: “Skoraj stoodstotno sem prepričan, da je večji del krivde na zvezi, nekaj pa tudi na Tini.”

Kako ameriški konec tedna vidi Tina in s katero številko bo startala, si preberite TUKAJ.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.