Igokea se je odpovedala Evroligi

Foto: ABA
Foto: ABA
Iz KK Igokea so v torek sporočili, da ne bo sodelovali v kvalifikacijah za Evroligo, ampak bodo nastopali v Evropskem pokalu.
Oglej si celoten članek

Košarkarski klub Igokea, ki domuje v Laktaših, je na svoji spletni strani zapisal, da je "prvi razlog za odpoved kvalifikacij, dejstvo, da klub ne izpolnjuje zahtev za igranje v najelitnejšem evropskem klubskem tekmovanju.

"Da bomo lahko igrali v Laktaših"

"Uvrstitev v Evroligo smo si zagotovili že s prvim mestom v rednem delu lige Aba, a tedaj so določeni lobiji našli način in nam preprečili doseženi cilj. Evropski pokal je z razširitvijo na 48 ekip izjemno močno tekmovanje, hkrati pa nam zagotavlja, da bomo domače tekme igrali v dvorani Laktaši," so še dodali pri najuspešnejšem klubu rednega dela lige Aba.

Trener bo domačin

Klub iz BiH je še dodal, da bo v prihodnjih dneh začel pogovore z dosedanjimi košarkarji, ki jih želi zadržati, ob tem tudi s trenerjem Draganom Bajićem. "Če z Bajićem ne bomo našli skupnega jezika, bomo trenerja iskali v Republiki Srbski. Trener iz tujine ne pride v poštev."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.