Šport > Košarka
23 ogledov

Igokea se je odpovedala Evroligi

(Igokea - Partizan) ABA
Iz KK Igokea so v torek sporočili, da ne bo sodelovali v kvalifikacijah za Evroligo, ampak bodo nastopali v Evropskem pokalu.

Košarkarski klub Igokea, ki domuje v Laktaših, je na svoji spletni strani zapisal, da je "prvi razlog za odpoved kvalifikacij, dejstvo, da klub ne izpolnjuje zahtev za igranje v najelitnejšem evropskem klubskem tekmovanju.

"Da bomo lahko igrali v Laktaših"

"Uvrstitev v Evroligo smo si zagotovili že s prvim mestom v rednem delu lige Aba, a tedaj so določeni lobiji našli način in nam preprečili doseženi cilj. Evropski pokal je z razširitvijo na 48 ekip izjemno močno tekmovanje, hkrati pa nam zagotavlja, da bomo domače tekme igrali v dvorani Laktaši," so še dodali pri najuspešnejšem klubu rednega dela lige Aba.

Trener bo domačin

Klub iz BiH je še dodal, da bo v prihodnjih dneh začel pogovore z dosedanjimi košarkarji, ki jih želi zadržati, ob tem tudi s trenerjem Draganom Bajićem. "Če z Bajićem ne bomo našli skupnega jezika, bomo trenerja iskali v Republiki Srbski. Trener iz tujine ne pride v poštev."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.