Igral v NBA, bil LeBronov soigralec, zdaj na cesti prosi za denar

Foto: youtube Delonte West
Nekdanji NBA košarkar je globoko padel.
Oglej si celoten članek

Delonte West je v NBA stopil kot 24. izbor na draftu leta 2004, ko ga je izbrala ekipa Boston Celtics. V najelitnejši košarkarski ligi se je nato obdržal osem let, zaigral je tudi za Seattle, Cleveland in Dallas. Zdaj je njegovo življenje povsem drugačno. Po koncu kariere, ki jo je sklenil leta 2015, je zašel v številne težave, povezane z alkoholom, drogami in pretepi.

Na twitterju se je zdaj pojavil posnetek nekdanjega košarkarja, ki je pretepen sedel ob cesti, po prihodu policije pa je bil tudi aretiran.

"Gledal sem, kako mi bežijo dobre pogodbe, kako izgubljam bonuse in dodatke, rasli so stroški pravdanj, dragi odvetniki so vzeli svoje, nato tudi bivša soproga. Počasi sem zapravil prihranjeno. Prisiljen sem bil v prodajo vseh svojih vozil, nakita in vsega razen obleke na sebi," je dejal West, ki si je v eni izmed pavz med NBA sezonama kruh služil tudi z delom v trgovini s pohištvom.

Prd štirimi leti je na ulici začel prosjačiti za osnovne življenjske potrebe, njegova družina pa zatrjuje, da ima velike psihične težave.

Foto: Profimedia Delonte West

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:01 21. Januar 2020.

    no..tatuji so mu ostali..ostalo pa zamurski vsak dan..ne znajo z denarjem..glavne so zlate ketne

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.