Igral za Maribor, novo priložnost išče v Osijeku

Foto: Profimedia Erik Janža
Erik Janža bo kariero skušal obuditi v Osijeku.
Oglej si celoten članek

Prekmurec Erik Janža je pred štirimi leti nase opozoril z odličnimi igrami v dresu Domžal. Občasno je bil povabljen tudi v reprezentanco. Nato prestopil v Maribor, ki ga je hitro prodal v Viktorio Plzen. Na Češkem pa ni dobil prave priložnosti in je bil minulo sezono posojen na Ciper (Pafos). 

Zdaj bo novo priložnost iskal na Hrvaškem. Petindvajsetletnik je podpisal triletno pogodbo z Osijekom, četrtouvrščeno ekipo minulega hrvaškega prvenstva. Slednji v drugem predkrogu evropske lige igrajo s škotskim Rangersom in če zmagajo, bi se lahko v tretjem pomerili prav z Mariborom (če Maribor izloči Čihuro).

Osijek očitno v novi sezoni cilja proti vrhu hrvaške lige, saj so poleg slovenskega branilca pripeljali še eno močno okrepitev. To je Brazilec z italijanskim potnim listom Gutieri Tomelin. Guti, kot ga kličejo, je minuli dve sezoni igral na Poljskem, kjer je na enem od treningov staktil nenavadno poškodbo. Prejel je tako močan udarec v mednožje, da je dobil deset šivov na penisu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.