Igralci badmintona bežijo iz Indije

Foto: Žurnal24 Organizatorji po mnenju Angležev niso poskrbeli za dovoljšnjo varnost.
V ponedeljek se v Indiji začenja svetovno prvenstvo v badmintonu. Angleški igralci ne bodo nastopili. Tik pred začetkom so zaradi strahu pred terorističnim napadom odpotovali domov.
Oglej si celoten članek
Angleška reprezentanca v badmintonu je zapustila svetovno prvenstvo, ki se v ponedeljek začenja v indijskem mestu Hyderabad. Bojijo se namreč za lastno varnost. V sporočilu za javnost so zapisali, da se bojijo, da bodo tarča teroristov. "Odločitev temelji na sporočilih medijev, da organizacija Lashkar-e-Taiba načrtuje teroristični napad na udeležence prvenstva. V angleški reprezentanci smo se odločili, da takšnega rizika ne bomo sprejeli," pojasnjujejo na angleški zvezi za badminton. Športniki, ki se udeležujejo tekem v Indiji, imajo še toliko več strahu, ker so marca separatisti iz Šrilanke napadli avtobus z igralci kriketa. "Ta odločitev je bila zelo težka. Takoj za olimpijskimi igrami je to drugo največje tekmovanje v badmintonu,“ so še zapisali. Igralci po besedah organizatorjev prvenstva niso želeli zapustiti, a zadnjo besedo pač ima vodstvo posamezne reprezentance. Organizator tako obžaluje potezo Angležev.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.