Igralec osramotil navijača Arsenala na Twitterju

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Obetavni branilec Southamptona, Luke Shaw, je po tekmi s Tottenhamom navdušil svoje sledilce, ko je iskreno odgovoril razočaranemu navijaču Arsenala, ki ga je opsoval prek Twitterja.
Oglej si celoten članek

"Ti pi**a! Jasno je bilo, da bo Bale prodrl proti kazenskemu prostoru, zakaj mu je**no nisi sledil?" je na Twitterju v direktnem sporočilu Luku Shawu zapisal uporabnik @OmarrrMansour, kar pa iz člana Sothamptona ni izvleklo reakcije v slogu Joeyja Bartona.

"Nisem ga mogel ujeti :( " je v odgovor zapisal Shaw. Mladi branilec, ki ga v zadnjem času primerjajo prav z Garethom Balom, prav tako nekdanjim članom Southamptona, je Valižanu skušal slediti ob zmagovitem golu, ki ga je zabil v zadnjih minutah tekme in razžalostil navijače Arsenala.

Kluba iz severnega Londona se trmasto borita za tretje in četrto mesto, ki ob koncu sezone prinašata igranje v Ligi prvakov, oba sta pa s sobotnima zmagama ohranila minimalno medsebojno razliko. Shawov tvit je na koncu osramotil tudi prej glasnega privrženca topničarjev.

"LOOOOL, tako jeb**o slabo se počutim, človek," je zapisal. "Hvala za odgovor. Arsenal vseeno zmaguje, tako da ne skrbi. Še naprej tako napreduj!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.