Šport > Nogomet
11 ogledov

Igralec osramotil navijača Arsenala na Twitterju

Shaw Mansour Tottenham Southampton Twitter tvit Reševalni pas/Twitter
Obetavni branilec Southamptona, Luke Shaw, je po tekmi s Tottenhamom navdušil svoje sledilce, ko je iskreno odgovoril razočaranemu navijaču Arsenala, ki ga je opsoval prek Twitterja.

"Ti pi**a! Jasno je bilo, da bo Bale prodrl proti kazenskemu prostoru, zakaj mu je**no nisi sledil?" je na Twitterju v direktnem sporočilu Luku Shawu zapisal uporabnik @OmarrrMansour, kar pa iz člana Sothamptona ni izvleklo reakcije v slogu Joeyja Bartona.

"Nisem ga mogel ujeti :( " je v odgovor zapisal Shaw. Mladi branilec, ki ga v zadnjem času primerjajo prav z Garethom Balom, prav tako nekdanjim članom Southamptona, je Valižanu skušal slediti ob zmagovitem golu, ki ga je zabil v zadnjih minutah tekme in razžalostil navijače Arsenala.

Kluba iz severnega Londona se trmasto borita za tretje in četrto mesto, ki ob koncu sezone prinašata igranje v Ligi prvakov, oba sta pa s sobotnima zmagama ohranila minimalno medsebojno razliko. Shawov tvit je na koncu osramotil tudi prej glasnega privrženca topničarjev.

"LOOOOL, tako jeb**o slabo se počutim, človek," je zapisal. "Hvala za odgovor. Arsenal vseeno zmaguje, tako da ne skrbi. Še naprej tako napreduj!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.