Igralec žugal sodniku, kar je sledilo, je šokiralo vse

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Angleški delivec pravice se je za svojo reakcijo že opravičil.
Oglej si celoten članek

Angleški sodnik Darren Drysdale je ponudil svoje opravičilo, potem ko bi na tekmi angleških drugoligašev skorajda fizično obračunal z irskim reprezentantom v dresu Ipswich Towna Alanom Judgom.

Judge je v zaključku srečanja z Northampton Townom protestiral zaradi nedosojene enajstmetrovke v korist njegova moštva in pri tem s prstom grozeče kazal na glavnega sodnika, ki ga je provokacija tako podžgala, da se je v navalu besa pognal v vezista in ga pri tem domnevno udaril z glavo.

Trener Ipswicha je pristojne organe že pozval k ogledu incidenta, vendar se za uradno prijavo v klubu (še) niso odločili. "Sodnika sem po tekmi vprašal, ali je z glavo udaril mojega igralca? Ker mi ni znal odgovoriti, sem poslal sporočilo vodji sodnikov Miku Jonesu," je povedal Paul Lambert.

Sodnik je glede incidenta podal uradno opravičilo: "Opravičujem se Alanu in Ipswich Townu. Sodniki moramo ohraniti mirno kri skozi celotno tekmo in se z igralci ukvarjati na profesionalen način. Žal mi je, da tega nisem storil."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:10 19. Februar 2021.

    Eden bolj pritisnjen od drugega.

  • 20:27 18. Februar 2021.

    Kaj bi bilo, če bi igralec tako odreagiral proti sodniku?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.