Šport > Nogomet
15201 ogledov

Igralec žugal sodniku, kar je sledilo, je šokiralo vse

Reševalni pas/Twitter
Angleški delivec pravice se je za svojo reakcijo že opravičil.

Angleški sodnik Darren Drysdale je ponudil svoje opravičilo, potem ko bi na tekmi angleških drugoligašev skorajda fizično obračunal z irskim reprezentantom v dresu Ipswich Towna Alanom Judgom.

Judge je v zaključku srečanja z Northampton Townom protestiral zaradi nedosojene enajstmetrovke v korist njegova moštva in pri tem s prstom grozeče kazal na glavnega sodnika, ki ga je provokacija tako podžgala, da se je v navalu besa pognal v vezista in ga pri tem domnevno udaril z glavo.

Trener Ipswicha je pristojne organe že pozval k ogledu incidenta, vendar se za uradno prijavo v klubu (še) niso odločili. "Sodnika sem po tekmi vprašal, ali je z glavo udaril mojega igralca? Ker mi ni znal odgovoriti, sem poslal sporočilo vodji sodnikov Miku Jonesu," je povedal Paul Lambert.

Sodnik je glede incidenta podal uradno opravičilo: "Opravičujem se Alanu in Ipswich Townu. Sodniki moramo ohraniti mirno kri skozi celotno tekmo in se z igralci ukvarjati na profesionalen način. Žal mi je, da tega nisem storil."

Komentarjev 2
  • alen009 08:10 19.februar 2021.

    Eden bolj pritisnjen od drugega.

  • Pepe007 20:27 18.februar 2021.

    Kaj bi bilo, če bi igralec tako odreagiral proti sodniku?