"Igranja niti malo ne pogrešam"

Foto: EPA
Foto: EPA
Tretji strelec vseh časov v ligi NBA brez težav živi brez košarke.
Oglej si celoten članek

Kobe Bryant se je očitno zelo hitro navadil na življenje brez treningov in tekem. S 33.643 doseženimi točkami tretji najboljši strelec v rednem delu lige NBA, pred njim sta le Kareem Abdul-Jabbar (38.387) in Karl Malone (36.928), uživa v igralskem pokoju. Zanj se je odločil že na začetku minule sezone in po njej tudi uresničil izrečeno.

"Košarke niti malo ne pogrešam," je ob predstavitvi svoje nove obutve za Nike dejal Črna mamba. "Pred nekaj leti si ne bi mogel predstavljati, da bo tako. Niti kanček ne pogrešam igre. Za to sem hvaležen, saj je bil moj prehod v drugačno življenje nezahteven. Zdaj si lahko le ogledam tekmo in pri tem uživam," je še dejal petkratni prvak lige NBA z Los Angeles Lakers.

"Tekme spremljam. Ne bi rekel, da jih spremljam podrobno, a če sem doma in je na televiziji kakšen dvoboj, si ga ogledam. Toliko že vem, kdo po pravilu zmaguje in kdo izgublja," je svoje spremljanje tekem opisal Bryant.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.