Iličić dobil dodaten počitek

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenska nogometna reprezentanca je opravila prvi trening v sklopu priprav na nedeljsko tekmo kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2018 v Glasgowu proti Škotski. Na treningu je manjkala trojica, vključno z Josipom Iličićem, ki ga čaka nekajdnevni počitek.
Oglej si celoten članek

Josip Iličić je na zadnji tekmi italijanskega prvenstva skupil poškodbo gležnja, a kot pravijo v slovenskem taboru, bo nogometaš Fiorentine najverjetneje v nedeljo na Hampden Parku lahko pomagal soigralcem iz izbrane vrste, saj ne gre za težjo poškodbo. Na Gorenjskem ga čaka dan ali dva počitka. Iličić je poškodbo staknil na nedeljski tekmi v gosteh proti Crotoneju, ki jo je Fiorentina dobila z 1:0. Iz igre je moral v 71. minuti.

Zaradi bolečin pa danes nista vadila niti napadalec Rijeke Roman Bezjak in vezist danskega Koebenhavna Benjamin Verbič, a bosta predvidoma tudi onadva v prihodnje na voljo selektorju Srečku Katancu. Tako kot tudi vezist Bayerja iz Leverkusna Kevin Kampl, ki je zaradi preutrujenosti in bolezni ter domnevnih nesoglasij izpustil zadnje tekme proti Slovaški, Angliji in Malti.

Slovenija je v skupini F druga za Anglijo, na štirih tekmah je dvakrat zmagala in dvakrat remizirala ter ima tako osem točk. Škotska je peta, doslej je osvojila štiri točke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.