Iličić in Kurtić nista več soigralca

Foto: Profimedia josip iličić jasmin kurtić
Slovenski nogometni reprezentant Jasmin Kurtić menja delodajalca.
Oglej si celoten članek

Belokranjec sicer ostaja v Italiji, a ne več pri Atalanti, ampak se seli k novincu v elitni ligi Spalu. Kluba sta se dogovorila za odškodnino pet milijonov evrov, Kurtića pa le ure ločujejo od podpisa štiriletne pogodbe, poroča Gazzetta dello Sport.

Za Kurtića, slovenskega zveznega igralca, ki je v reprezentanci zbral 43 nastopov in dosegel en gol, so se zanimali tudi pri Beneventu, Cagliariju in Chievu, Spal pa bo že njegov sedmi italijanski klub.

Kurtić je iz Gorice najprej odšel k Palermu, nato pa je nosil drese Vareseja, Sassoula, Torina, Fiorentine in Atalante, pri kateri je bil soigralec reprezentančnega kolega Josipa Iličića.

Razkril še skrivnost Iličiću žal za Kurtića: "Če bi to vedel, potem ne bi sprejel"

Spal je trenutno 17. ekipa serie A, ima 15 točk, toliko kot Crotone, za njim pa sta Verona in Benevento.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.