Iličić spet v Bergamu, navijači ga niso pozabili

Foto: Epa
Foto: Epa
Slovenski nogometni reprezentant se je vrnil v Lombardijo.
Oglej si celoten članek

Italijanski mediji poročajo, da se je Josip Iličić po skoraj dvomesečni odsotnosti vrnil v Bergamo. Na Apeninskem polotoku zelo spoštovanega in cenjenega nogometaša je pred trenažnim objektom Atalante pozdravila skupina najzvestejših privržencev kluba iz Bergama.

Klubsko vodstvo v minuli sezoni tretjeuvrščene ekipe v elitni Serie A ni dajalo izjav na temo Iličićeve vrnitve v ekipo, trener Atalante Gian Piero Gasperini je zgolj namignil, da se slovenski reprezentant ne bo takoj pridružil ekipnim treningom, temveč bo v ta proces vključen postopoma.

Atalanta bo prvo tekmo v novi sezoni Serie A igrala 26. septembra, ko bo gostovala pri Torinu.

Foto: Epa Josip Iličić Atalanta

Serie A Italijani trdijo: Iličić se vrača v ponedeljek!

Iličić je zadnjo tekmo za Atalanto odigral 11. julija na tekmi proti Juventusu, ki se je končala z neodločenim izidom 2:2, nato pa se je iz osebnih razlogov vrnil v domovino.

Dvaintridesetletni slovenski nogometni čarodej in junak dvoboja osmine finala Lige prvakov proti španski Valencii, na katerem je dosegel kar štiri od skupno osmih golov Atalante za skupno zmago 8:4, je bil odsoten tudi na četrtfinalni tekmi Lige prvakov proti PSG, ki jo je v lizbonskem mehurčku dobila francoska ekipa z 2:1.

Iličić je v minuli sezoni na 34 tekmah v vseh domačih in mednarodnih tekmovanjih skupno za Atalanto dosegel 21 golov, od tega 15 v Serie A, en gol v italijanskem pokalnem tekmovanju in pet v Ligi prvakov.

Nov začetek Uganite, kdo se je pojavil na treningu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:46 8. September 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.XLady.fun

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.