Šport > Nogomet
471 ogledov

Italijani trdijo: Iličić se vrača v ponedeljek!

Josip Iličić Profimedia
Slovenski reprezentant je nazadnje za Atalanto igral 11. julija na tekmi proti Juventusu, potem pa je odpotoval v Slovenijo zaradi domnevnih psihičnih težav.

Slovenski nogometni zvezdnik Josip Iličić se po poročanju italijanskega športnega časnika Gazzetta dello Sport v ponedeljek vrača v Bergamo. Tam ga po besedah italijanskih medijev v vrstah nogometnega kluba Atalanta že nestrpno pričakujejo in upajo, da bo postopoma znova napredoval do ravni iz minule sezone.

Pri Gazzetti pišejo, da se po številnih zahtevnih tednih Iličić vrača "domov". Če ne v ponedeljek, pa zagotovo v prvi polovici prihajajočega tedna.

Matjaž Kek slovenska nogometna reprezentanca Brez Iličića Šport Kek fante postavil pred dejstvo: "Zanima nas samo zmaga!"

V Bergamu se vrnitve 32-letnika zelo veselijo, saj so po besedah italijanskega časnika pogrešali njegove vragolije ob koncu italijanskega prvenstva ter nato v zgodovinskem prvem nastopu četrtfinala Lige prvakov, potem ko so nesrečno izgubili proti francoskemu Paris Saint-Germainu.

V sezoni 2019/20 je bil Iličić ključni mož zasedbe Gian Piera Gasperinija, v vseh tekmovanjih je na 34 tekmah dosegel 21 golov in devet podaj v vsega 2233 minutah, ki jih je prebil na zelenicah.

Tako kot v teh dneh v slovenski reprezentanci, ko so varovanci Matjaža Keka pred prvo tekmo z Grčijo v Ligi narodov pozirali z njegovim dresom in mu sporočili spodbudne besede, tudi v Bergamu Iličića pričakujejo z odprtimi rokami, še piše Gazzetta dello Sport.

Komentarjev 1
  • Ender3 13:30 06.september 2020.

    U, ta depresija je bila pa hitro mimo, kaj za vraga, je pa uporabil, kot zdravilo.?

Sorodne novice