Šport > Nogomet
134 ogledov

Ibrahimović: "Se šele ogrevam!"

zlatan ibrahimović Epa
Švedski zvezdnik bo dobil novo pogodbo in novo številko.

Po pisanju italijanskih medijev je razvpiti švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović uskladil zadnje podrobnosti pred enoletnim podaljšanjem pogodbe z AC Milanom. 

Zasedba iz lombardijske prestolnice bo 38-letnemu Švedu za novo enoletno pogodbo odštela sedem milijonov evrov. "Ibrakadabra" bo v novi sezoni namesto dosedanje številke 21 imel številko 11.

Leo Messi Zaostrovanje Šport Predsednik Barçe vrgel rokavico Messiju, pomenljiva poteza Cityja

"Kot sem že pred časom dejal, se šele ogrevam," je danes na družabnem omrežju objavil Ibrahimović in pripel še svojo fotografijo med sproščanjem s pripisom: "Zatišje pred nevihto."

Razvpiti švedski nogometaš, ki bo oktobra dopolnil 39 let, je v minuli sezoni za "rossonere" na 20 tekmah dosegel 11 golov. Na Apenskem polotoku je igral še za Juvenus in Inter, v svoji dolgoletni karieri pa še za Malmö, Ajax iz Amsterdama, Barcelono, PSG, Manchester United in Los Angeles Galaxy. Za švedsko izbrano vrsto je na 116 tekmah dosegel 62 golov.

AC Milan je v minuli sezoni zasedel šesto mesto, nova sezona v Serie A pa se bo pričela 19. septembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice