Šport > Nogomet
150 ogledov

Kek fante postavil pred dejstvo: "Zanima nas samo zmaga!"

Matjaž Kek slovenska nogometna reprezentanca Epa
Slovenska nogometna reprezentanca bo drevi ob 20.45 v Stožicah igrala prvo tekmo v drugi izvedbi lige narodov.

Tekmec bo Grčija, v slovenskem taboru pa poudarjajo, da gredo na vsaki tekmi na zmago. Nič drugače ne bo proti Grkom.

Slovenski selektor Matjaž Kek je poudaril, da igrajo zato, da zmagajo. "Se pa zavedamo kakovosti tekmeca, ampak ne glede na vse dejavnike, ki so vplivali na zadnje obdobje in vse skupaj, pred fante postavljam golo dejstvo, da nas zanima zmaga," je dodal Kek.

Ta je pojasnil, da je vseh 24 igralcev za tekmo zdravih. Jasmin Kurtić ne bo smel igrati zaradi kartonov, nekaterih drugih, ki so bili prej stalni na reprezentančnih zborih, kot na primer Josip Iličić, ni zaradi različnih razlogov.

matjaž kek Navezal stik Šport Kek spregovoril o drami okoli Iličića: "Ima probleme, ki so zame..."

Da si želijo nekaj narediti, je potrdil tudi današnji kapetan Jan Oblak. "Normalno smo se zbrali zato, da bi nekaj naredili, ne le, da bi prišli domov. Hočemo nekaj doseči. Gremo na zmago, tako kot vedno," pravi zvezdnik madridskega Atletica.

Tekmo z Grčijo, ki je Slovenija še ni premagala, bodo sodili Škoti Bobby Madden, Graeme Stewart in David Roome.

Slovenijo druga tekma čaka v nedeljo, ko bo prav tako v Stožicah gostovala Moldavija. V skupini 3 lige C je sicer še Kosovo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.