Iličić v solzah

Foto: Print Screen josip iličić
Slovenskega nogometnega reprezentanta so premagala čustva ob aplavzu za pokojnega prijatelja.
Oglej si celoten članek

Danes, 4. marca 2019, mineva natanko eno leto od smrti takrat 31-letnega Davideja Astorija, nekdanjega nogometaša Fiorentine in dobrega prijatelja Josipa Iličića. 

Astori je umrl v spanju pred ligaškim gostovanjem v Vidmu, obdukcija pa je potrdila, da je bil za pokojnega kapetana Fiorentine usoden nenaden zasoj srca. Za seboj je pustil soprogo in dveletno hčerko.

V italijanskem prvenstvu so prvo obletnico njegove smrti obeležili na prav poseben način, in sicer s prekinitvijo vseh tekem v 13. minuti (Astorijeva številka dresa). Nogometaši in gledalci so nato v aplavzom počastili spomin na enega najbolj priljubljenih nogometašev na Apeninskem polotoku.

Med najbolj čustvenimi igralci na zelenici je bil slovenski reprezentant, ki je ob spominu na Astorija potočil nekaj solz. 

Atalanta je tekmo dobila z izidom 3:1, Iličić pa je dosegel zadetek v 28. minuti.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.