Iličić: Vidim se v Ligi prvakov

Foto: EPA
Foto: EPA
Vezist nogometašev italijanskega nogometnega prvoligaša Palermo in slovenske nogometne reprezentance Josip Iličić je zbodel sicilijanske medije, ko jim je dejal, da ima v karieri večje želje kot le nošenje rožnatega dresa.
Oglej si celoten članek

Josip Iličić je na tiskovni konferenci pred novo preizkušnjo v Serie A dejal, da se vsi zavedajo, da gre za pomemben obračun, nestanovitnost njegove igre in predstave ekipe pa pojasnil s številnimi menjavami v klubu, tudi trenersko.

"Imeli smo težave zaradi prilagajanja. Še vedno verjamem v kakovost Palerma. Vem, da zmore več, tudi sam se trudim stoodstotno," je dejal Iličić, ki je bil po porazu proti Romi z 0:1, ko je v igro vstopil šele v drugem delu, glavna tema na novinarski konferenci, saj je v očeh novinarjev še vedno dobro zapisan.

Italijanski novinarji so Iličića vnovič spraševali o njegovi prihodnosti, saj se je veliko govorilo o tem, da utegne v naslednji sezoni zamenjati sredino. "Moja prihodnost? Bomo videli. Za zdaj sem tukaj, ampak kot vsak nogometaš sanjam igranje v Ligi prvakov," je novinarje zbodel Iličić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.