Šport > Nogomet
2 ogledov

Iličić: Vidim se v Ligi prvakov

josip iličić lazio palermo EPA
Vezist nogometašev italijanskega nogometnega prvoligaša Palermo in slovenske nogometne reprezentance Josip Iličić je zbodel sicilijanske medije, ko jim je dejal, da ima v karieri večje želje kot le nošenje rožnatega dresa.

Josip Iličić je na tiskovni konferenci pred novo preizkušnjo v Serie A dejal, da se vsi zavedajo, da gre za pomemben obračun, nestanovitnost njegove igre in predstave ekipe pa pojasnil s številnimi menjavami v klubu, tudi trenersko.

"Imeli smo težave zaradi prilagajanja. Še vedno verjamem v kakovost Palerma. Vem, da zmore več, tudi sam se trudim stoodstotno," je dejal Iličić, ki je bil po porazu proti Romi z 0:1, ko je v igro vstopil šele v drugem delu, glavna tema na novinarski konferenci, saj je v očeh novinarjev še vedno dobro zapisan.

Italijanski novinarji so Iličića vnovič spraševali o njegovi prihodnosti, saj se je veliko govorilo o tem, da utegne v naslednji sezoni zamenjati sredino. "Moja prihodnost? Bomo videli. Za zdaj sem tukaj, ampak kot vsak nogometaš sanjam igranje v Ligi prvakov," je novinarje zbodel Iličić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.