Ilka hitrejša od Tine in Lindsey

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Avstrijka Elisabeth Görgl je bila najhitrejša na prvem treningu smuka za svetovni pokal v St. Moritzu. Drugi čas je postavila Italijanka Elena Fanchini, ki je zaostala 39 stotnik sekunde, tretja pa je bila Američanka Julia Mancuso (+0,67). Najboljša Slovenka je bila Ilka Štuhec na 20. mestu (+2,28).
Oglej si celoten članek

Karavana svetovnega pokala za ženske se je preselila v švicarski St. Moritz, kjer bodo od petka do nedelje na sporedu tri tekme, dve superkombinaciji in smuk. Smučarke so v sredo že preizkusile 2521 metrov dolgo progo Engiadina. Na startu je bilo 69 smučark, med njimi tudi štiri Sovenke, ki bodo nastopile tudi na sobotni smukaški tekmi.

O Tini: Lovše se je zavil v molk

Najvišje uvrščena je bila Ilka Štuhec, ki je postavila 20. čas vožnje, Tina Maze je zasedla 25. mesto (+2,43), Maruša Ferk je bila 40. (+3,04), Vanja Brodnik pa proge ni izpeljala do konca. Vodilna v skupnem seštevku svetovnega pokala, Američanka Lidsey Vonn, je dosegla 28. čas (+2,52).

Smučarke se bodo za smukaške točke pomerile v soboto ob 10.30.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.