Imamo podmladek: Kline zlat!

Foto: EPA Boštjan Kline Foto: Žurnal24 Boštjan Kline ne bo sodeloval na članskem SP. (Foto: EPA) Foto: Žurnal24 Boštjan Kline
Očitno Slovenija le ima smučarski podmladek. Boštjan Kline je na mladinskem SP v švicarski Crans Montani v smuku osvojil naslov svetovnega prvaka. "Z rezultatom sem zadovoljen, zelo sem vesel."
Oglej si celoten članek

Na stopničkah sta se še ne 20-letnemu smučarju Branika Boštjanu Klinetu pridružila dva Avstrijca, Frederic Berthold in Otmar Striedinger. Poleg Klineta so slovenske barve na tekmi branili še Martin Čater, ki je bil 22., Klemen Kosi, ki je bil 24., in Žan Kranjec s 56. časom, Mišel Žerak pa je bil diskvalificiran.

"Z rezultatom sem zadovoljen, zelo sem vesel. Proga je bila neverjetno lepa, sonce in dobre razmere za smuko, noro sem užival. Ne smeš pa preveč pričakovati, zato sem se osredotočil na vožnjo, saj mislim, da je tako najbolje, in uspelo mi je," je po zmagi dejal Kline in dodal: "Za superveleslalom nimam pričakovanj, spet se bom osredotočil na vožnjo in bo, kar bo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.