Šport
26 ogledov

Imamo podmladek: Kline zlat!

Boštjan Kline
1/3
EPA
Očitno Slovenija le ima smučarski podmladek. Boštjan Kline je na mladinskem SP v švicarski Crans Montani v smuku osvojil naslov svetovnega prvaka. "Z rezultatom sem zadovoljen, zelo sem vesel."

Na stopničkah sta se še ne 20-letnemu smučarju Branika Boštjanu Klinetu pridružila dva Avstrijca, Frederic Berthold in Otmar Striedinger. Poleg Klineta so slovenske barve na tekmi branili še Martin Čater, ki je bil 22., Klemen Kosi, ki je bil 24., in Žan Kranjec s 56. časom, Mišel Žerak pa je bil diskvalificiran.

"Z rezultatom sem zadovoljen, zelo sem vesel. Proga je bila neverjetno lepa, sonce in dobre razmere za smuko, noro sem užival. Ne smeš pa preveč pričakovati, zato sem se osredotočil na vožnjo, saj mislim, da je tako najbolje, in uspelo mi je," je po zmagi dejal Kline in dodal: "Za superveleslalom nimam pričakovanj, spet se bom osredotočil na vožnjo in bo, kar bo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.