Ime leta je ...

Foto: Profimedia
Po mnenju poslušalcev nacionalnega radia je iztekajoče se leto na sončni strani Alp najbolj zaznamoval Goran Dragić.
Oglej si celoten članek

Kapetan slovenske košarkarske reprezentance Goran Dragić je na slovesni razglasitvi v Centru urbane kulture Kino Šiška postal ime leta 2017 na Valu 202. Dragić je reprezentanco popeljal do zmage na EuroBasketu 2017 in bil najboljši igralec turnirja.

"Podaril nam je trenutek, na kakršnega so čakale generacije, trenutek ponosa ob slovenski zastavi. Poosebil je vrhunskost, ohranil pa dostopnost in izjemen občutek za ekipo, za kolege, za ljudi. Prvi med zmagovalci, ki so zaslužni, da september ni bil le še en september, ampak 17. september 2017! Dan, ko je Slovenija prvič v svoji zgodovini stopila na evropski košarkarski prestol. Najboljši igralec, pravi kapitan, veliki kapetan!" je ob razglasitvi povedal odgovorni urednik Vala 202, Mirko Štular.

Ker Goran Dragić košarkarske uspehe trenutno žanje v tujini, je nagrado, mozaik Janeza Mučiča, v njegovem imenu prevzel selektor moške članske košarkarske reprezentance Rado Trifunović.

Svečana podelitev Najboljši v letu 2017 so ...

Poslušalci so vse leto izbrali posameznike, ki so s svojo humanitarnostjo, inovativnostjo, športnimi presežki in dobro voljo navdihovali v 2017. Med 172 posamezniki, ki so izstopali, so poslušalci izbrali 12 tistih, ki so postali ime meseca. Ime leta na Valu 202 pa izberejo finalisti, pri čemer ne morejo glasovati sami zase.

Tudi letos se je na sprejemu pred prireditvijo nominirancem in tistim, ki sodelujejo pri projektu Botrstvo, pridružil predsednik Republike Slovenije Borut Pahor. Režiser prireditve je bil Nejc Levstik, portrete nominirancev in grafično podobo prireditve je oblikoval Maj Valerij, video posnetke o najpomembnejših projektih, ki jih je v letošnjem letu kreiral Val 202, sta posnela Gašper Andrinek in Jan Grilc, ostale video posnetke je posnela ekipa Vala 202.

NBA Dragića ni bilo na spregled, situacija je "specifična"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.