Ime novega trenerja bo znano ...

Foto: EPA
Foto: EPA
V zaključku meseca maja bo znan naslednik Luisa Enriqueja.
Oglej si celoten članek

Medtem ko Real Madrid slavi 33. naslov prvaka Španije, se je njegov najbolj zagrizen tekmec FC Barcelona že ozira v prihodnost. Predsednik kluba Josep Maria Bartomeu je sporočil, da bo 29. maja znan novi trener, ki bo nadomestil zdajšnjega, Luisa Enriqueja.

"Zavedamo se, da v tej sezoni nismo bili dovolj konstantni. Imeli smo preveč padcev, zato je Real Madrid zasluženo osvojil prvenstvo," je uvodoma dejal predsednik in nadaljeval: "Po koncu sezone, 29. maja, se bo sestala uprava kluba in predstavila zaključke, do katerih je prišla po mesecih trdega dela."

Enrique je v nedeljo zadnjič vodil ekipo na stadionu Camp Nou. Gledalci so mu ob koncu glasno zaploskali in izobesili napis: "Vedno boš eden od nas."

Njegovo poslanstvo v Barceloni se bo zaključilo s finalom španskega pokala 27. maja proti Alavesu, glavni favorit za mesto trenerja pa je po poročanju medijev Ernesto Valverde, ki je letos vodil zasedbo Atletica iz Bilbaa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.