Šport > Nogomet
41 ogledov

Ime novega trenerja bo znano ...

luis enrique EPA
V zaključku meseca maja bo znan naslednik Luisa Enriqueja.

Medtem ko Real Madrid slavi 33. naslov prvaka Španije, se je njegov najbolj zagrizen tekmec FC Barcelona že ozira v prihodnost. Predsednik kluba Josep Maria Bartomeu je sporočil, da bo 29. maja znan novi trener, ki bo nadomestil zdajšnjega, Luisa Enriqueja.

"Zavedamo se, da v tej sezoni nismo bili dovolj konstantni. Imeli smo preveč padcev, zato je Real Madrid zasluženo osvojil prvenstvo," je uvodoma dejal predsednik in nadaljeval: "Po koncu sezone, 29. maja, se bo sestala uprava kluba in predstavila zaključke, do katerih je prišla po mesecih trdega dela."

Enrique je v nedeljo zadnjič vodil ekipo na stadionu Camp Nou. Gledalci so mu ob koncu glasno zaploskali in izobesili napis: "Vedno boš eden od nas."

Njegovo poslanstvo v Barceloni se bo zaključilo s finalom španskega pokala 27. maja proti Alavesu, glavni favorit za mesto trenerja pa je po poročanju medijev Ernesto Valverde, ki je letos vodil zasedbo Atletica iz Bilbaa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.