Incident, ki je zabaval šefa srebrnih

Foto: EPA
Foto: EPA
Šef Mercedesa je priznal, da uživa v psiholoških igricah Lewisa Hamiltona in Nica Rosberga, ki sta tekom preteklih dveh sezon dodobra skrhala medseboje prijateljske vezi.
Oglej si celoten članek

Nico Rosberg in Lewis Hamilton nista v najboljših odnosih, kar se vse pogosteje odraža na tiskovnih konferencah, za neposreden dokaz o napetem ozračju pa je poskrbel nemški dirkač, ki je po dirki za VN ZDA svojo kapo zalučal v predčasno okronanega svetovnega prvaka.

Toto Wolff, šef Mercedesa, trdi, da ga rivalstvo zabava, saj želi negativno energijo med dirkačema preusmeriti v tekmovalnost, ki bi Mercedesu zagotovila prednost pred Red Bullom in Ferrarijem.

''To je dobra situacija in nekaj, kar šport potrebuje - čustva,'' je za Sky Sports dejal šef srebrnih. ''Ali hočete, da jima prepovemo izkazovanje čustev, da ne bo prihajalo do polemik? Ravno nasprotno. To je super. Eden je zmagal na dirki in osvojil prvenstvo, drugi je izgubil in je jezen. To je psihološka igra, v kateri se znajdejo moštveni kolegi, ki tekmujejo na enakem nivoju,'' je povedal Wolff in dodal, da je v incidentu ''kapa'' zelo užival.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.