Šport > Moto športi
21 ogledov

Incident, ki je zabaval šefa srebrnih

hamilton rosberg EPA
Šef Mercedesa je priznal, da uživa v psiholoških igricah Lewisa Hamiltona in Nica Rosberga, ki sta tekom preteklih dveh sezon dodobra skrhala medseboje prijateljske vezi.

Nico Rosberg in Lewis Hamilton nista v najboljših odnosih, kar se vse pogosteje odraža na tiskovnih konferencah, za neposreden dokaz o napetem ozračju pa je poskrbel nemški dirkač, ki je po dirki za VN ZDA svojo kapo zalučal v predčasno okronanega svetovnega prvaka.

Toto Wolff, šef Mercedesa, trdi, da ga rivalstvo zabava, saj želi negativno energijo med dirkačema preusmeriti v tekmovalnost, ki bi Mercedesu zagotovila prednost pred Red Bullom in Ferrarijem.

''To je dobra situacija in nekaj, kar šport potrebuje - čustva,'' je za Sky Sports dejal šef srebrnih. ''Ali hočete, da jima prepovemo izkazovanje čustev, da ne bo prihajalo do polemik? Ravno nasprotno. To je super. Eden je zmagal na dirki in osvojil prvenstvo, drugi je izgubil in je jezen. To je psihološka igra, v kateri se znajdejo moštveni kolegi, ki tekmujejo na enakem nivoju,'' je povedal Wolff in dodal, da je v incidentu ''kapa'' zelo užival.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.