"Incident" na tekmi med Širokim in Olimpijo

Foto: 24sata.info
Foto: 24sata.info
Bosansko-hercegovski mediji so bili zgroženi nad navijači Širokega Brijega, ki so na četrtkovi tekmi kvalifikacij za Evropsko ligo proti Olimpiji izobesili veliko hrvaško zastavo.
Oglej si celoten članek

Domači navijači bosanskega predstavnika v kvalifikacijah za Evropsko ligo Širokega Brijega, imenovani Škripari, so na tekmi proti Olimpiji na osrednji tribuni stadiona Pecara izobesili veliko hrvaško zastavo.

To je bil povod za zgražanje bošnjaških medijev, ki so zapisali, da niti ena tekma ne mine brez incidenta. V Širokem so poleg Ljubljančanov, ki so si pred povratno tekmo v Stožicah izborili neodločen izid 0:0, včeraj gostili še predsednika zagrebškega Dinama Zdravka Mamića. Ob tej priložnosti so podpisali pogodbo z Zagrebčani, po kateri imajo modri prvi pravico nakupa mladih talentov bosansko-hercegovskega kluba, Dinamo pa bo za ta privilegij v naslednjih desetih letih klubu nakazal 1,2 milijona evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.