Šport > Nogomet
18 ogledov

"Incident" na tekmi med Širokim in Olimpijo

Screenshot Olimpija 24sata.info
Bosansko-hercegovski mediji so bili zgroženi nad navijači Širokega Brijega, ki so na četrtkovi tekmi kvalifikacij za Evropsko ligo proti Olimpiji izobesili veliko hrvaško zastavo.

Domači navijači bosanskega predstavnika v kvalifikacijah za Evropsko ligo Širokega Brijega, imenovani Škripari, so na tekmi proti Olimpiji na osrednji tribuni stadiona Pecara izobesili veliko hrvaško zastavo.

To je bil povod za zgražanje bošnjaških medijev, ki so zapisali, da niti ena tekma ne mine brez incidenta. V Širokem so poleg Ljubljančanov, ki so si pred povratno tekmo v Stožicah izborili neodločen izid 0:0, včeraj gostili še predsednika zagrebškega Dinama Zdravka Mamića. Ob tej priložnosti so podpisali pogodbo z Zagrebčani, po kateri imajo modri prvi pravico nakupa mladih talentov bosansko-hercegovskega kluba, Dinamo pa bo za ta privilegij v naslednjih desetih letih klubu nakazal 1,2 milijona evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.